Send oss en forespørsel

Internkontroll næring

Dersom bedriften din ikke har etablert slike rutiner kan vi hjelpe dere med dette.

En hver bedrift plikter at deres aktiviteter planlegges, organiseres, utføres og vedlikeholdes i henhold til helse-, miljø- og sikkerhetslovgivningen. En jevnlig el-sjekk, en internkontroll av elektriske anlegg, er en viktig del av dette.

Vi i Fr. Wangsvik AS utfører internkontroller i hele Vågan kommune, og nærliggende områder.

Kontakt oss for å avtale internkontroll av det elektriske anlegget i din bedrift

Internkontroll – en god investering

Noen ser kanskje på internkontrollen som en litt irriterende utgift som med jevne mellomrom må til for å behage de sentrale myndighetene. Faktum er at jevnlig kontroll av det elektriske anlegget minsker sannsynligheten for strømbrudd eller brann. Kostnadene ved brann eller annen langvarig stopp i drift er langt høyere enn det du investerer i en internkontroll. I tillegg er dette med på å forsikre de ansatte, og nærmiljøet, om at denne bedriften driver trygt og redelig.

Unngå skader på personer og materiell

En feil som fører til brann er en bedriftsleders store skrekk. Ikke bare kan man måtte se millionene gå opp i røyk, faren for personskader overskygger alt av materielle kostnader. Med jevnlig internkontroll vil du og dine ansatte være trygge på at det elektriske er i god stand – og dere kan konsentrere dere om bedriftens kjernevirksomhet.

Vil du avtale internkontroll, eller har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss i dag.