Send oss en forespørsel

Din lokale elektriker i Vågan

Fr. Wangsvik holder til i Svolvær og tilbyr elektriske installasjoner i Vågan kommune og omegn. Vi har holdt til her i over åtti år, og bygget opp en stor kundegruppe og et stabilt nettverk av seriøse samarbeidspartnere og leverandører. Vi utfører el-installasjoner i næringsbygg, industri og andre offentlige bygg, i tillegg til i alle private hjem

Elektroinstallatør Fr. Wangsvik AS utfører et bredt utvalg av elektriske installasjoner for bedrifter og private i alle typer bygg.

Gode kundeopplevelser

Vi i Fr. Wangsvik er opptatt av å gi våre kunder gode opplevelser. Derfor får du som kunde arbeidet utført til avtalt tid og til riktig pris. Vi benytter oss også av installasjonsmateriell av den beste kvaliteten fra anerkjente produsenter. Slik sikrer vi at du som kunde blir fornøyd med arbeidet vi utfører og legger til rette for at du skal kunne fortsette å være fornøyd med resultatet i mange år fremover.

Erfarne og kompetente elektromontører

Våre erfarne medarbeidere har høy kompetanse og oppdatert fagkunnskap. Det er viktig for oss å til enhver tid være oppdatert nyeste innen fagfeltet og benytte oss av innovative løsninger og ny teknologi som skaper nye muligheter. På den måten kan vi tilby deg som kunde den løsningen som passer best for deg.

Et stort og variert utvalg av tjenester

Våre elektromontører utfører et bredt spekter av elektriske installasjoner, og etter å ha holdt på i Vågan og omegn i over åtti år, har vi opparbeidet oss lang erfaring med de fleste former for elektroarbeid. Vi tilbyr blant annet å rehabilitere ditt gamle el-anlegg eller bytte det ut med et nytt, dersom det skulle være nødvendig. Skulle det være aktuelt for deg, kan vi også installere og veilede deg i forbindelse med varmepumpe.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre tjenester eller lurer på hvordan vi kan hjelpe deg? Kontakt oss gjerne per e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.