Send oss en forespørsel

Brann- og innbruddsalarm – kombialarm

Fr. Wangsvik er forhandler av kombialarmen Elotec Ajax. Denne moderne alarmen bruker innovative og smarte løsninger til å overvåke hjemmet ditt. På den måten vil du til enhver tid ha oversikt over hva som skjer i ditt hjem. I tilfelle innbrudd eller brann vil du bli varslet.

Trådløst og lekkert alarmsystem

En brann- og innbruddsalarm trenger ikke å ta mye plass i hjemmet og bryte med interiøret. Alarmsystemet Elotec Ajax har lekkert og diskret design, som passer inn i ethvert hjem. I tillegg kobles systemet sammen helt trådløst, slik at du slipper å ha sjenerende ledninger rundt i hjemmet.

Smarte og innovative løsninger

Dette alarmsystemet spiller på lag med deg. Dersom du skulle glemme å aktivere alarmen før du forlater huset, vil du kunne bli varslet om dette på mobilen. Utviklerne av alarmsystemet har i tillegg til sikkerhet og design, hatt fokus på brukervennlighet. Derfor er selve installasjonen av en ny enhet enkel. Du setter selv opp systemet enkelt via din mobiltelefon. Dersom du skal koble til en ny enhet, gjøres dette med et klikk på telefonen. Dette er med andre ord alarmsystemet som både er enkelt å bruke og pent å se på.

Kontakt oss

Har du spørsmål om brann- og innbruddsalarm eller andre spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Du finner vår kontaktinformasjon her.