Send oss en forespørsel

Bredbånd og IT-systemer

Fr. Wangsvik tilbyr bistand og rådgivning innen IT-strategi, utvikling, drift og vedlikehold av IT-systemer, samt både trådløse og kablede nettverk.

Lang erfaring med inne- og uteområder

Vi har lang erfaring med utvikling, drift og vedlikehold av IT-systemer og nettverk i både inne- og uteområder. Vi har blant annet jobbet med hytteområder, campingplasser, båthavner, tribuner og skiheiser. Hva gjelder inneområder har vi arbeidet med skoler, forretningsbygg, hoteller, lagerbygg og kraftstasjoner.

Høy kompetanse

Våre IT-teknikere har lang erfaring med utvikling, drift og vedlikehold av IT-systemer og er oppdaterte med den nyeste fagkunnskapen slik at vi kan tilby våre kunder den beste løsningen. Vi er opptatt av at våre kunder skal få en god opplevelse og strekker oss langt for å yte den beste servicen. Etter over åtti års erfaring med elektroarbeid i Vågan kommune, har vi i Fr. Wangsvik bygget opp et stort nettverk av samarbeidspartnere og leverandører. Slik sørger vi for at alle dine behov kan dekkes.

Kontakt oss

Lurer du på hvordan Fr. Wangsvik kan hjelpe deg? Eller eller har du andre spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne per e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Du finner vår kontaktinformasjon her.