Send oss en forespørsel

Energiøkonomisering

Energiøkonomisering, også kalt enøk, handler om å økonomisere energiforbruket. For å få til dette må hver enkelt husstand og hvert næringslokale sørge for at energien brukes effektivt, at man unngår unødvendig sløsing og at man i stor grad benytter seg av fornybare energikilder.

Miljøvennlig og økonomisk gunstig

Vi i Fr. Wangsvik er opptatt av miljøet og av at du som forbruker skal få mest mulig energi for sine penger. Derfor tar vi i bruk moderne teknologi som gjør det mulig å redusere svinn og unødvendig forbruk som skader miljøet og heller ikke gir forbrukeren gevinst for pengene.

Spar energi med varmepumpe

En god og effektiv måte å økonomisere energiforbruket på, er å installere en varmepumpe. Tidligere har det vært vanskelig å oppnå optimal bruk av varmepumpe i kalde klimaer. Men de moderne varmepumpene er effektive helt ned i -30ºC. Derfor anbefaler vi varmepumper til våre kunder her i nord. Hvis du er interessert i å installere varmepumpe i ditt hjem, kan du lese mer her.

Det kan også være en god idé å rehabilitere eller bytte ut ditt gamle el-anlegg for å økonomisere ditt forbruk. Med et nyere og mer moderne el-anlegg som er tilrettelagt for nye teknologiske løsninger bidrar til at ditt energiforbruk blir mer effektivt og lønnsomt. Hos Fr. Wangsvik har vi godkjente elektromontører som kan sjekke og veilede deg i forhold til om du burde installere et nytt, eller rehabilitere ditt el-anlegg.

Kontakt oss

Har du spørsmål om enøk og ønsker råd om hvordan du kan økonomisere ditt forbruk? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.