Send oss en forespørsel

Nytt el-anlegg

Mange huseiere, borettslag og driftere av næringslokaler, sitter på eldre el-anlegg og vurderer om det kan lønne seg å bytte anlegget ut med noe nyere.

Bør el-anlegget skiftes ut?

I den daglige bruken av ditt el-anlegg kan du legge merke til diverse feil og mangler. Dersom du for eksempel får elektrisk støt når du tar på elektriske gjenstander i din bolig kan dette skyldes jordfeil. Da bør en elektriker tilkalles for å kontrollere anlegget. Dersom ledninger og sikringer blir varme eller det er brennmerker ved stikkontakten og i sikringsskapet, bør dette også undersøkes av en elektriker.

Vi sjekker og bytter ut ditt gamle el-anlegg

Våre erfarne elektromontører utfører kontroller av ditt el-anlegg og gir deg en tilbakemelding på anleggets stand. Dette reduserer risikoen for brann. Som eier av et el-anlegg er du selv ansvarlig for at anlegget er i forskriftsmessig og forsvarlig stand. For å sørge for at anlegget ditt er forsvarlig, bør det kontrolleres av en godkjent elektromontører hvert femte år. Er det mer enn 5 år siden sist du sjekket ditt anlegg? Ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat om ditt anlegg.

Kontakt oss

Har du spørsmål om ditt el-anlegg eller andre spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.