Send oss en forespørsel

Rehabilitering av el-anlegg

Som et rimeligere alternativ til å bytte ut det gamle el-anlegget med et nytt, er det mulig å rehabilitere det eksisterende anlegget. Da vil det kunne holde stand i noen år til før det blir nødvendig å skifte det ut med et nytt.

En elektroinstallatør du kan stole på

Når et gammelt el-anlegg skal rehabiliteres, er det viktig at dette gjøres av en godkjent elektroinstallatør. Våre medarbeidere har den erfaringen og kompetansen som kreves for å kunne utføre denne formen for arbeid på en sikker måte.

Bestill gratis befaring

Hvis du er usikker på hva som er det lureste valget for deg og ditt el-anlegg, kan du bestille en befaring av en av våre elektromontører. Da vil du få bedre oversikt over dine muligheter i forhold til rehabilitering, eller skifte av gammelt til nytt el-anlegg. Underveis i befaringen vil du også få gode tips og veiledning om brannsikkerhet, ulike el-løsninger som kan passe for deg og oversikt over hvordan vi kan hjelpe deg med å eventuelt rehabilitere ditt el-anlegg. Kontakt oss her for å bestille en gratis og uforpliktende befaring av ditt el-anlegg.

Kontakt oss

Har du spørsmål om ditt el-anlegg eller andre spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale. Du finner vår kontaktinformasjon her.