Varmepumper blir stadig mer utbredt, også her i nord. Den store utviklingen i teknologien de siste tiårene har gjort at varmepumpene er mer økonomiske og driftssikre enn noen sinne. Der eldre varmepumper ofte måtte takke for seg når temperaturen krøp ned mot -10 grader, har flere moderne modeller kompressorer som leverer varme helt ned til -30 grader.

Få varmepumpen montert av fagfolk

Når du bruker en sertifisert installatør forsikrer du deg med feil installering som kan føre til redusert energibesparelse, defekte komponenter, kort levetid og utsiving av væske eller gass. Bruk av fagfolk er altså en investering som lønner seg – både på kort sikt og lang sikt.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om varmepumper


FD-Heat Kirigamine

Varmepumpe fra Fr Wangsvik AS med gratis el-sjekkVår mestselgende varmepumpe FD-Heat Kirigamine, har alt man kan ønske seg av funksjonalitet. Utrolig sterk kompressor som leverer varme helt ned til -30 grader, samt topp ytelse på virkningsgrad. Modellen er også levert med litt større vifte enn normalt, slik at lydnivået er presset helt ned i utrolige 20dB(A) på innedelen.

Fabrikken i Japan fabrikkgaranterer drift ned til -25 grader, men test i VG og dine penger, samt erfaringer fra Norge viser at den fungerer fint ned til -30 grader!

Varmepumpen er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund, da filterfunksjon og kullfilterfunksjon jobber aktivt med å fjerne partikler og lukt fra ditt innemiljø.

Innedelen har I-See sensor integrert, et øye som ser hvor det er varmt og kaldt i rommet, og fordeler varmen jevnt og godt.

Rengjøringen av denne varmepumpen er meget enkel, da den har et rengjøringssystem som gjør det lett å komme til.